Șnițel de porc crocant cu salată de fenicul

Șnițel de porc crocant cu salată de fenicul

Rețete delicioase culese din bucătăria tradițională sau internațională.

 

INGREDIENTE
1 cană de vișine proaspete
4 linguriță. oțet nerezonat de orez, împărțit
Sare kosher, piper proaspăt măcinat
1¼lb de pulpă de porc (fundul Boston), tăiat în 4 fripturi
¾ cană făină de toate scopurile
3 ouă mari
2 lingurițe Muștar Dijon, plus pentru servire
3 cani panko (pesmet japonez)
1 lingură plus 1½ lingură. semințe de fenicul
1 cană ulei vegetal
1 bulb mare de fenicul, tăiat în jumătate în lungime, felii subțiri, frunze rezervate
1 lămâie, redusă la jumătate pe lungime
½ cană frunze rupte de busuioc

PREPARAREA 
Puneți cireșele într-o pungă mare de plastic resigilabilă și zdrobiți ușor cu palma mâinii pentru a extrage gropi. Se rup cireșele în bucăți mari și se transferă într-un bol mic; arunca gropi. Adăugați 2 lingurițe. oțet și condimentează cu sare și piper. Puneți deoparte pentru servire.

Lucrând pe rând, așezați fripturile într-o altă pungă mare de plastic care se poate reschida și lira la o grosime de ¼ ". Așezați făina într-un bol superficial; condimentați cu sare și piper. Bateți ușor ouăle și 2 lingurițe de muștar într-un alt vas superficial. Aruncați împreună panko și semințe de fenicul într-un al treilea bol superficial.

Condimentați fiecare tăietură cu sare și piper, apoi dați în făină, scuturând excesul. Transferați în bol cu ​​amestec de ou și întoarceți-vă la strat. Ridicați din vas, lăsând excesul să se scurgă. Se acoperă cu amestecul panko, apăsând pentru a adera.

Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-înalt. Lucrând în loturi, gătim tăieturi, agitând cratița ocazional, până se rumenesc și gătim, aproximativ 2 minute pe parte. Transferați pe un suport de sârmă setat în interiorul unei foi de copt cu margini; condimentează cu sare.

Puneți fenicul într-un bol mare; strecurați ½ lămâie peste. Tăiați jumătatea de lămâie rămasă în 4 pene și puneți deoparte pentru servire. Fenicul de piure cu restul de 2 lingurițe. oțet și condimentează cu sare și mult piper negru. Aruncați, strecurând o dată sau de două ori cu mâinile pentru a ajuta la înmuierea feniculului. Se adaugă busuioc și se toarnă ușor din nou.

Împărțiți tăieturile între farfurii și blat cu salată de fenicul, frunze de fenicul și cireșe rezervate. Serviți cu mai multă muștar și pene rezervate cu lămâie.

COM_SPPAGEBUILDER_ADDON_OPTIN_FORM_EMPTY_API mailchimp.