COM_SPPAGEBUILDER_ADDON_OPTIN_FORM_EMPTY_API mailchimp.

Porc picant cu verdeață și morcovi
Rețete delicioase culese din bucătăria tradițională sau internațională.
INGREDIENTE
1 1Kg. muschiulet de porc
3 lingurițe pastă de ardei iute (cum ar fi sambal oelek)
2 lingurițe zahăr brun deschis
1 bucată de 1 "ghimbir, decojită, mărunțită fin
1 cățel de usturoi, măcinat fin
3 lingurițe sos de soia, împărțit
2¼ linguriță. ulei de susan prăjit, împărțit
3 lingurițe ulei vegetal, împărțit
Sare cușer
2 morcovi medii, decojiți, tăiați subțire
1 bucăți de verdeață cu colac sau calcar toscan, coaste și tulpini eliminate, frunze feliate
1 lingură otet de orez condimentat
Orez alb aburit, scrumioane felii subțiri și gochujang (pastă de ardei iute coreean; pentru servire)
PREPARAREA
Coaceți stratul de porc până când este ferm în jurul marginilor, 30–45 minute.
Combinați pasta de chili, zahăr brun, ghimbir, usturoi, 2 lingurițe. sos de soia și 2 lingurițe. ulei de susan într-o pungă de plastic resigilabilă (sau un bol mediu, dacă nu simțiți plasticul). Carnea de porc subțire cu un cuțit lung ascuțit. Se adaugă la marinat, se sigilează punga și se frământă pentru a se coaja bine. Lăsați să stea cel puțin 10 minute și până la 2 ore.
Se încălzește 1 linguriță. ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă peste medie-înaltă. Când uleiul este foarte fierbinte, adăugați jumătate din carne de porc într-un singur strat; se condimentează foarte ușor cu sare. Gătiți, netulburat, crescând căldura până la mare, dacă este nevoie, până la maro închis dedesubt, aproximativ 1 minut. Aruncați carnea de porc, spărgându-vă cu cârligele sau o lingură de lemn și continuați să gătiți, aruncând, până când sunt gătite, cu aproximativ 1 minut în plus. Transferați pe o farfurie. Repetați cu încă 1 lingură. ulei vegetal și carne de porc rămasă (poate doriți să îndepărtați scurt tigaia din căldură atunci când adăugați mai mult ulei, astfel încât să nu stropească). Ștergeți tigaia.
Căldura rămasă 1 lingură. ulei vegetal în tigaie peste mediu-înalt. Adăugați morcovii și gătiți într-un singur strat, nedisturbat, până când începe să se înmoaie și să se rumenească dedesubt, aproximativ 2 minute. Adăugați verdeață collard și aruncați la ofilire. Gătiti, aruncând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Combinați oțetul și rămase 1 lingură. sos de soia și ¼ linguriță. ulei de susan într-un bol mic.
Pentru a servi, împărțiți orezul între boluri și aranjați carnea de porc și legumele. Topiți fiecare cu niște solzi și o lingură de gochujang; se potoli cu pansament.
(traducere din limba engleza)